Продуктова категория
Свържете се с нас

ByTune електроника Ко ООД

Производство Фабрика :

Добави: сграда A5, Songbai RD 3055, улица Гонгминг, област Guangming, ZhenZhen, 518100, Китай

Тел: 0755-27765981

Факс: 0755-8529 6631

Инженеринг: support@btslipring.com


Търговска служба :

Тел: + 86-755-2964 2158

Факс: + 86-755-2350 3855

Мобилен: 189 2742 5032

Добави: 6-ти етаж, сграда C, ново поколение; Hi-tech парк, 28 окръг, Bao'an, Шенжен, 518125, Китай

Продажби: sales@btslipring.com

Facebook: slipring1@hotmail.com

Twitter: btslipring

Skype: btslipring


Американски офис :

usoffice@btslipring.com

Атланта в САЩ

Канада Едмънтън

Начало > Новини > Съдържание
Новият диапазон на монтаж на плъзгащия пръстен разширява способността за движение на системата

ByTune добави нова гама от прецизни приплъзващи пръстеновидни възли и въртящи се съединения към екстензивното си продуктово портфолио. Диапазонът обхваща пълни монтажни възли за предаване на електрически сигнали, видео сигнали, полеви автобуси и т.н. и мощност до 50А и повече. Тези прецизни устройства включват длани с дълъг живот и други скъпоценни пръстени и четки от сплав, с до 96 схеми в стандартни дизайни, които обхващат миниатюрни капсулови единици и пакетирани с голям диаметър дизайн - някои с проходни отвори.

Предлагат се и ротационни връзки с оптични влакна. Освен това, като част от обширната си услуга за дизайн по поръчка, ByTune е в състояние да комбинира тези разнообразни технологии в персонализирани пакетирани монтажни възли, както и дизайнерски функции като защита на околната среда за враждебни среди или специални взаимодействия. Пълната гама се характеризира с висока надеждност, дълъг експлоатационен живот, безпроблемна работа с нисък въртящ момент и с конкурентна цена и отлична стойност.

Като допълнителен тип компонент, който редовно се изисква в обичайните системи за задвижване на ByTune, сглобяемите пръстеновидни възли и въртящите се съединения са логично допълнение и ще представляват интерес както за строителите, така и за производителите на оборудване; където ползите от един комплект комплекти за снабдяване се разширяват в сфери на мехатроника - отвъд скоростните кутии, задвижващите механизми и механизмите за позициониране - всички, които ByTune Electronics в момента предлага. Например, когато чрез въртящи се серво мотори и въртящи мотори са проектирани системи, изискващи подаване на електрически и / или оптически услуги от стационарни към въртящи се платформи; което е често срещано изискване в много области на приложение от роботика и опаковъчна техника до лазерна обработка и медицинско сканиращо оборудване.

Плъзгащите пръстеновидни възли също се използват широко, когато ротационната трансмисия не се задвижва директно от серво мотор за приложения, които включват, но не се ограничават до преобразуване на машини, ветрогенератори, машинни инструменти и много машини със специално предназначение. За тези приложения, ByTune може да се възползва от своя богат опит за проектирани, сглобени и напълно тествани системни решения за прецизно движение.


Запитване
ByTune електроника Ко ООД